BEL NU +32 475 43 48 96

Gefixt Hersteldienst elektro

Herstelling nodig voor wasmachine, droogkast, vaatwas, ...?

miele specialist

Gefixt hersteldienst is gespecialiseerd is in het herstellen van allerhande huishoudtoestellen, onafhankelijk van merken, dit wil zeggen dat elk huishoudtoestel bij u thuis in aanmerking komt om hersteld te worden. Door jaren ervaring in de elektrosector kunnen oplossingen aangeboden worden.

Herstelling of verkoop van elektro waar service centraal staat is de doelstelling van Gefixt. Door gunstige tarieven bespaart u al gauw heel wat euro's.

De reparatie van u defecte machine kan bij u thuis gebeuren in de omgeving Antwerpen, Mechelen of Lier Omdat Gefixt gevestigd is in Duffel kan er in deze regio snel gereageerd worden op uw oproep. Wanneer er zich bij u een defect voordoet aan een van uw toestellen kan u contact opnemen voor een herstelling aan huis.              

Als u woonplaats zich niet in de buurt bevind kan u een kijkje nemen op de regiopagina voor een servicedienst gelegen dichter bij huis. Deze dynamische partners kunnen u net als Gefixt een oplossing op maat aanbieden voor al uw problemen met witgoed toestellen.

Wanneer u toch een nieuw toestel wenst te kopen kan u ook hier terecht. Meer informatie over onze voorwaarden kan u vinden op onze verkoop pagina.